Förarintyget

samlat på

en enda sida

Kurs-Introduktion

Välkommen! På denna sida finns allt samlat för dig som vill ta förarintyget. Ladda gärna ner de två dokumenten här nedan och skriv ut dem om du vill/behöver.  
Förbered dig på att ta egna anteckningar och sätt igång kursfilmerna.  
Nu kör vi! 

Klicka här för att komma vidare till vår medlemssida på Patreon.

FÖRNYAS DEN 1:a VARJE MÅNAD. Du betalar 20 euro (plus 5 euro i moms) för den nuvarande månaden och sedan för varje påbörjad månad. Således: om det är nära den 30:e i månaden just nu så kan du med fördel vänta till den 1:a i kommande månad innan du går med. 

I samband med din betalning så skapas ett login för dig på plattformen Patreon, det är där ifrån du styr din prenumeration.

Du kan ta del av hela kursen direkt via Patreon, det kan vara en fördel om du planerar att kolla på filmerna i din mobil, ladda i sånt fall ner deras app. Om du istället ska kolla filmerna på en dator så är det bättre att du kommer tillbaka hit till kurssidan. Här är upplägget tydligare och du har en bättre överblick. 

Ingen fara, du måste bara logga in. 

Klicka på en av de låsta bilderna här nedan så kommer Patreon be om tillåtelse att logga in dig. Klicka på ”Allow” så kommer du komma tillbaka till den här sidan och kursfilmerna kommer nu vara upplåsta.